Nume:
Balastiera Topo Bogdi Construct - Buzau
E-mail:
contact@agregatebuzau.ro
Telefon:
0745 999 286
Telefon 2:
0238 599 695
Adresa:
Loc. Bascenii de Sus, Nr. 262, Jud. Buzau.

Balastiera Topo Bogdi Construct - Buzau
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

Topo Bogdi Construct  este o companie tanara in plina dezvoltare. Profesionalismul si puterea lucrului bine facut sunt principiile de baza ale societatii, si astlem am incercat inca de la inceput sa creem cadrul perfect pentru parteneriate de durata, pentru un management determinat si orientat catre client si rezultate. Nu in ultimul rand, interesul pentru o perfectionare continua a condus la obtinerea certificatelor ISO, pentru sistemele de management al calitatii, de mediu etc.

Utilajele sunt intretinute fiind asigurat un service permanent astfel incat sa corespunda intocmai parametrilor tehnici. De asemeni un personal specializat si cu experienta este permanent la dispozitia clientilor. Compania noastra respecta standardele de calitate pentru agregate care urmeaza sa devina componente de beton preamestecat, covoare rutiere si materiale asfaltice, precum și pentru sectorul de construcții. Agregatele de balastiera sunt extrase din albiile raurilor, fiind de natura sedimentara. Au forme rotunjite si suprafetele netede. Agregatele concasate, obtinute prin spargerea (concasarea) pietrei dure (granit, bazalt) au o forma neregulata a granulei. Suprafata granulei este rugoasa. Un exemplu de agregat (traditional) concasat este criblura, folosita la lucrarile de drumuri. Societatea se dezvolta progresiv, in prezent desfasurand activitati precum exploatari de material de cariera si balastiera, suport logistic, sortare de agregate, productie, transport si punere in opera a betonului, sapaturi si deplasari de pamant precum si servicii de suport si asistenta specifica domeniului de activitateLucrarile de exploatare si verificare a balastului cuprind urmatoarele faze tehnologice: extractia, transportul intre punctul de extractie si statia de sortare, prelucrare si expeditia. Volumul de balast natural obtinut, va fi prelucrat in procesul de spalare - sortare pentru realizarea sorturilor naturale si valorificarea lor pe piata de profil.

Lucrarile de exploatare si verificare a balastului cuprind urmatoarele faze tehnologice: extractia, transportul intre punctul de extractie si statia de sortare, prelucrare si expeditia. Volumul de balast natural obtinut, vor fi prelucrate in procesul de spalare - sortare pentru realizarea sorturilor naturale si valorificarea lor pe piata de profil. Ca si sector din industrie, constructiile au cel mai mare impact asupra societatii. Suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. Cu fiecare piatra pe care o cladim ne punem amprenta in fortificarea bazelor societatii oferind noi oportunitati de a progresa. Nu ne-am limitat niciodata. Am depus efort si am cautat sa evoluam constant pentru a face posibila misiunea noastra, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii si la imbunatatirea vietii oamenilor.

Topo Bogdi Construct realizeaza lucrari de constructie si modernizare a drumurilor judetene si nationale, poduri rutiere pe drumuri comunale, judetene si nationale precum si lucrari de intretinere pe timp de iarna.

Servicii

Topo Bogdi Construct ofera urmatoarele servicii:

- constructii, modernizari, reabilitari,  reparatii  si intretinere drumuri, poduri si lucrari anexe;
- lucrari de deszapeziri si intretineri iarna – vara;
- aductiuni apa, canalizari;
- constructii civile si industriale.

- mixturi asfaltice;
- betoane de ciment;
- tuburi de beton si beton armat;
- agregate minerale (balast, piatra sparta);
- prefabricate din beton.

- mixturi asfaltice;
 -betoane de ciment.

Galerie foto

Balastiera Topo Bogdi Construct - Buzau
Balastiera Topo Bogdi Construct - Buzau
Balastiera Topo Bogdi Construct - Buzau
Balastiera Topo Bogdi Construct - Buzau

© 2015 Copyright by balastiere-romania.ro