Nume:
Balastiera Emiliano - Vest Caras - Severin
E-mail:
office@emilianovest.ro
E-mail 2:
emilianovest@yahoo.com
Telefon:
0740 555 576
Telefon 2:
0744 547 915
Telefon 3:
0255 513 204
Fax:
0255 513 244
Website:
http://www.emilianovest.ro/
Adresa:
Comuna Buchin, Loc. Buchin, Nr. 149, Jud. Caras - Severin.

Balastiera Emiliano - Vest Caras - Severin
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

S.C. Emiliano Vest S.R.L. si-a propus de la inceput sa ofere servicii ireprosabile de transport firmelor din domeniul constructiilor, indiferent ca se ocupa de constructia de cladiri sau constructia de drumuri nationale. Ducem la destinatie in special agregate si mixturi asfaltice, dar nu ne dam inapoi de la trasportul altor produse sau materiale pe care le solicitati. Dispunem de un parc auto format din camioane de mare tonaj, majoritatea din ele fiind recent achizitionate, urmare a modernizarii parcului auto. Ca punct de plecare al colaborarii dintre noi si un viitor client, am putea pune la mijloc fostii si actualii clientii. Modul in care suntem priviti de clientii nostri este “barometrul” ce indica performanta, de aceea investim in formarea profesionala a personalului nostru si ne asiguram in permanenta de starea tehnica a fiecarui autovehicol.

Statia de mixtura marca Marini este cea mai performanta din zona de sud-vest a Romaniei avand o capacitate de productie de circa 200 tone pe ora. Statia de mixtura impreuna cu cantarul de 60 tone, laboratorul de cercetare si testare vin ca servicii conexe activitatii de transport, asigurand astfel servicii integrate in beneficiul oricarui client. In prezent firma deruleaza majoritatea contracteleor in zona de Vest a Romaniei fiind pregatita din punct de vedere tehnic si logistic pentru constructia de autostrazi la nivel european. Aspectul ecologic este una din prioritatile Emiliano Vest S.R.L. in acest sens statia de mixtura fiind dotata cu filtre de praf de ultima generatie ce raspandesc o cantitate minima de praf in atmosfera. Dovada a managementului calitatii si raspuns al normelor internationale in domeniu stau standardele ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, certificarea UKAS si certificarea SWISS. 

Laboratorul de incercari de grad II este pregatit sa faca fata testarii mixturilor asfaltice, betoanelor din ciment, agregatelor naturale de balastiera sau cariera. Balastul este un amestec de pietris si nisip intrebuintat in diverse domenii. In constructii este utilizat pentru terasamente, umplutura, ca agregat pentru betoane, la pietruirea soselelor, ca asternut pe care se monteaza traversele sinelor de tren, s.a. Saci umpluti cu amestec de pietris si nisip deservesc diverselor scopuri: ca bariera de protectie la inundatii, la echilibrarea ambarcatiunilor navale, regleaza ridicarea in aer a aerostatelor. Prin balastiera se intelege anitatea de productie industriala auxiliara, organizata pe langa unitatile de constructii care asigura extragerea agregatelor minerale (nisip, pietris, bolovanis) din subteran, de sub apa sau la zi, necesare executiei lucrarilor de constructiii-montaj.

Productia balastierei se include in productia industriala a unitatii de constructii-montaj. Ne mandrim cu personal calificat ce face fata oricarei solicitari din partea dumneavoastra, indiferent ca doriti consultanta sau serviciile ce acestia vi le pun la dispozitie. Amabilitatea si dedicarea cu care acestia isi exercita functiile va vor asigura de la inceput ca stati de vorba cu profesionistii pe care ii doreati. 

Lucrarile de exploatare si verificare a balastului cuprind urmatoarele faze tehnologice: extractia, transportul intre punctul de extractie si statia de sortare, prelucrare si expeditia. Volumul de balast natural obtinut, vor fi prelucrate in procesul de spalare - sortare pentru realizarea sorturilor naturale si valorificarea lor pe piata de profil. Ca si sector din industrie, constructiile au cel mai mare impact asupra societatii. Suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. Cu fiecare piatra pe care o cladim ne punem amprenta in fortificarea bazelor societatii oferind noi oportunitati de a progresa. Nu ne-am limitat niciodata. Am depus efort si am cautat sa evoluam constant pentru a face posibila misiunea noastra, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii si la imbunatatirea vietii oamenilor.

Servicii

Gama de produse/servicii: S.C. Emiliano Vest S.R.L. va pune la dispozitie servicii de transport materiale de constructii, agregate si mixturi asfaltice. Pe langa acestea, mai aveti la dispozitie o serie de servicii ce compun un pachet greu de refuzat si anume:

- Constructii, reabilitari de drumuri si terasamente;
- Constructia de alei, trotuare, platforme;
- Productie de mixturi asfaltice;
- Producerea de prefabricate din beton pentru drumuri si poduri;
- Cantarirea electronica de pana la 60 tone;
- Laborator de testare a mixturilor, rocilor de balastiera si cariera;
- Consultanta de specialitate;
- Personal de constructii pentru asternerea mixturilor asfaltice.

Oferte speciale

Emiliano Vest inchirieaza utilaje pentru constructii si anume:

- utilaje in stare tehnica foarte buna;

- asistenta tehnica pe perioada inchirierii;

- personal calificat ce insoteste utilajul;

- consultanta in alegerea celor mai bune utilaje;

- instruirea in cazul utilajelor ce nu necesita un operator uman;

- asigurarea transportului pana in locatia desfasurarii activitatii.

Galerie foto

Balastiera Emiliano - Vest  Caras - Severin
Balastiera Emiliano - Vest  Caras - Severin
Balastiera Emiliano - Vest  Caras - Severin
Balastiera Emiliano - Vest  Caras - Severin

© 2015 Copyright by balastiere-romania.ro