Nume:
Balastiera Valpet - Mures
E-mail:
office@valpet.ro
E-mail 2:
mircea.huruba@valpet.ro
Telefon:
0730 087 020
Telefon 2:
0265 267 823
Fax:
0265 265 853
Website:
http://valpet.ro/
Adresa:
Targu Mures, Str. Depozitelor, Nr. 4, Jud. Mures.

Balastiera Valpet - Mures
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

Din pasiune pentru lucrurile bine facute, am ales constructii speciale, ca fiind cel mai provocator lucru pe care il poti face cand pui bazele unei firme de constructii sau iti alegi aceasta meserie. Alegand constructiile speciale, ne-am asumat responsabilitatea de a invata permanent, iar ca acest lucru sa dureze, nu o poti face decat daca iti place foarte mult sa vezi lucruri minunate cladite cu mintea si mainile tale.

Compania noastra se afla in topul companiilor muresene cu activitate marcanta in domeniul constructiilor. Numarul angajatilor si cifra de afaceri a SC Valpet SA a evoluat mult datorita cresterii volumului de munca si diversificarii produselor. SC Valpet SA  infiintata în anul 1993, se afla in topul companiilor muresene cu activitate in domeniul constructiilor.Incepand cu anul 1999 societatea a trecut intr-o etapa de crestere si dezvoltare considerabila. La înfiinţare deoarece nu dispunea de capitalul necesar achiziţionării unei staţii de sotare-concasare a agregatelor a încheiat un contract de închiriere a unei astfel de staţii cu o societatea de construcţii. Aceasta staţie a fost amplasata pe terenul proprietate privata al societăţii Valpet, situat pe cursul râului Mures, in comuna Ideciu de Jos, la o distanţă de 8 km de oraşul Reghin

In perioada 1993-1998 activitatea de exploatare a acestei staţii de sortare s-a dovedit a fi profitabila, societatea reuşind să adune capitalul necesar achiziţionării acesteia spre sfârşitul anului 1998. Incepand cu anul 1999 societatea a trecut intr-o etapa de crestere si dezvoltare considerabila, prin achizitionarea unor suprafete de teren exploatabil in judetul Mures, precum si a unei statii de sortare-concasare mobila, astfel incat exploatarea balastului necesar obtinerii sorturilor concasate si rotunde se facea atat din uscat cat si din albia raului Mures.

Acest moment  a reprezentat punctul de plecare al unei  investiţii de proporţii în domeniul elementelor prefabricate pentru construcţii pe care societatea urma să o demareze la inceputul anului 2001, investiţie care a determinat un salt imens în plan concurenţial pe piaţa lucrărilor de construcţii a judeţului Mureş pe de o parte şi pe de alta parte şi pe piaţa judeţelor învecinate. Prin achizitiile facute, societatea a ajuns in scurt timp să asigure întregul necesar de materii prime pentru fabrica de pavaje vibrocompresate de tip OMAG TRONIC S 22, achizţionată in primăvara anului 2001.

Compania noastra respecta standardele de calitate pentru agregate care urmeaza sa devina componente de beton preamestecat, covoare rutiere si materiale asfaltice, precum și pentru sectorul de construcții. Agregatele de balastiera sunt extrase din albiile raurilor, fiind de natura sedimentara. Au forme rotunjite si suprafetele netede. Agregatele concasate, obtinute prin spargerea (concasarea) pietrei dure (granit, bazalt) au o forma neregulata a granulei. Suprafata granulei este rugoasa. Un exemplu de agregat (traditional) concasat este criblura, folosita la lucrarile de drumuri. Societatea se dezvolta progresiv, in prezent desfasurand activitati precum exploatari de material de cariera si balastiera, suport logistic, sortare de agregate, productie, transport si punere in opera a betonului, sapaturi si deplasari de pamant precum si servicii de suport si asistenta specifica domeniului de activitate.

Lucrarile de exploatare si verificare a balastului cuprind urmatoarele faze tehnologice: extractia, transportul intre punctul de extractie si statia de sortare, prelucrare si expeditia. Volumul de balast natural obtinut, vor fi prelucrate in procesul de spalare - sortare pentru realizarea sorturilor naturale si valorificarea lor pe piata de profil. Ca si sector din industrie, constructiile au cel mai mare impact asupra societatii, si de aceeea suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. 

Servicii

Gama de produse/servicii: 

Productie - Prefabricatele vibrocompresate sunt produse de cea mai inalta calitate si eleganta, pentru fiecare cerinta.

Proiectare - Compania noastra va ofera servicii complete de proiectare in domeniul constructiilor la un standard inalt de calitate

Consultanta - Va oferim servicii de consultanta in amenajare de la faza de proiect pana la structura finala.

Transport - Servicii de transport realizate de o echipa de profesionisti, procese de lucru optimizate si tehnologie de ultima ora.

Montaj - Compania noastra dispune de echipe specializate in montajul pavelelor, formate din specialisti.

Intretinere - asiguram mentenanta  lucrarile executate de-a lungul timpului.

Oferte speciale

PRODUSE BALASTIERA:

- Criblura concasata;

- Sort;

- Material antifisura;

- Nisip sedimentat;

- Refuz de ciur;

- Bolovani;

- Balast.

Galerie foto

Balastiera  Valpet - Mures
Balastiera  Valpet - Mures
Balastiera  Valpet - Mures
Balastiera  Valpet - Mures

© 2015 Copyright by balastiere-romania.ro