Nume:
Balastiera Prodacva Carisma - Olt
E-mail:
prodacvacarisma@gmail.com
Telefon:
0741 252 023
Telefon 2:
0746 277 530
Adresa:
Corabia, Str. Cuza Voda, Nr. 84, Jud. Olt.

Balastiera Prodacva Carisma - Olt
Balastiere

Produse de balastiera, nisip, piatra, balast, agregate de balastiera si cariera, pietris, piatra sparta, sorturi naturale spalate, sorturi concasate etc.

Detalii

Prodacva Carismas a luat fiinta in anul 2012 din pasiune pentru lucrurile bine facute, alegand constructiile hidrotehnice ca fiind cel mai provocator lucru pe care il poti face cand pui bazele unei firme de constructii sau iti alegi aceasta meserie. Alegand constructiile speciale, ne-am asumat responsabilitatea de a invata permanent, iar ca acest lucru sa dureze, nu o poti face decat daca iti place foarte mult sa vezi lucruri minunate cladite cu mintea si mainile tale.

Compania noastra respecta standardele de calitate pentru agregate care urmeaza sa devina componente de beton preamestecat, covoare rutiere si materiale asfaltice, precum și pentru sectorul de construcții. Agregatele de balastiera sunt extrase din albiile raurilor, fiind de natura sedimentara. Au forme rotunjite si suprafetele netede. Agregatele concasate, obtinute prin spargerea (concasarea) pietrei dure (granit, bazalt) au o forma neregulata a granulei. Suprafata granulei este rugoasa. Un exemplu de agregat (traditional) concasat este criblura, folosita la lucrarile de drumuri. Societatea se dezvolta progresiv, in prezent desfasurand activitati precum exploatari de material de cariera si balastiera, suport logistic, sortare de agregate, productie, transport si punere in opera a betonului, sapaturi si deplasari de pamant precum si servicii de suport si asistenta specifica domeniului de activitate. Echipa de lucru este formata din persoane tinere, performante si flexibile, capabile sa optimizeze coordonarea dintre diferitele activitati ale societatii si capabile sa se faca utile in negocierile cele mai complexe. Clientul este asistat in toate fazele colaborarii si gaseate in societatea noastra solutii adecvate si complete.

Lucrarile de exploatare si verificare a balastului cuprind urmatoarele faze tehnologice: extractia, transportul intre punctul de extractie si statia de sortare, prelucrare si expeditia. Volumul de balast natural obtinut, vor fi prelucrate in procesul de spalare - sortare pentru realizarea sorturilor naturale si valorificarea lor pe piata de profil. Ca si sector din industrie, constructiile au cel mai mare impact asupra societatii. Suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. Cu fiecare piatra pe care o cladim ne punem amprenta in fortificarea bazelor societatii oferind noi oportunitati de a progresa. Nu ne-am limitat niciodata. Am depus efort si am cautat sa evoluam constant pentru a face posibila misiunea noastra, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii si la imbunatatirea vietii oamenilor.

Servicii

Gama de produse/servicii: 
- Livrari agregate minerale de balastiera;
- Transport agregate minerale de balastiera;
- Lucrari de demolare;
- Lucrari de escavare;
- Executare terasamente;
- Drumuri de acces;
- Transport de utilaje cu masa maxima 30 tone;
- Lucrari de fundatii;
- Lucrari de drumuri;
- Amenajari de parcari;
- Transport de utilaje;
- Demolari;
- Transport balast, pamant, moloz;
- Inchirieri utilaje.

 

Galerie foto

Balastiera Prodacva Carisma - Olt
Balastiera Prodacva Carisma - Olt
Balastiera Prodacva Carisma - Olt
Balastiera Prodacva Carisma - Olt

© 2015 Copyright by balastiere-romania.ro